Utställningsklasser

Insåg nyss att Kitty tävlar i en ny klass på utställningen i helgen, från junior till öppen klass. Har stora förväntningar på att hon ska få minst 1 cac i helgen!

Senaste utställningen vi var på blev hon nominerad till panelen men då hon tävlade i juniorklassen så fick hon inte mer än ex1 och nom. I juniorklassen kan de alltså inte ta cac, vilket var svårt att läsa sig till tyckte jag.

Oliver är premier och vill vi nå nästa utställningsklass så måste vi åka utomlands till en utställning med honom då det krävs 3 capib av 3 olika domare i 2 olika länder. Detsamma gäller Kitty om hon kommer till nästa klass, champion. För att uppnå champion krävs 3 cac av 3 olika domare och sen likadant som för Oliver så krävs det att man åker utomlands för att ta nästa titel.

Vill ni läsa mer om utställningsklasser så finns info på Sveraks hemsida

/Aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *