Första utställningsdagen i Uppsala

Igår kom vi fram till vårt hotell i Uppsala och idag var första utställningsdagen!Vi gick upp 05:30 imorse, eller iallafall jag, för att hinna fixa med allt, vi kom till utställningen strax efter kl 07, efter incheckning där jag fick använda mina egengjorda mappar till stamtavlorna samt bedömningssedlarna som jag tillverkade i torsdags av förvaringsboxar i a5 format, färgat papper som jag klädde in dem i samt plastfickor i a5 format fästa med provpåsklämmor så blev de såhär:Väldigt nöjd med resultatet!Iallafall, efter incheckning så fixade vi iordning buren, eller burarna i detta fall. Jag hade anmält att katterna skulle dela bur men när vi kom dit så var det en vägg mellan. Men det blev ganska bra det med, katterna blev inte lika irriterade på varandra.Det enda vi kände var konstigt på utställningen var att vi hamnade långt ifrån de andra med ocicater, de på en rad och vi ca 3 rader bort.Oliver fick capib certifikat och blev nominerad till panelen, han var jättelugn och fin men vann inget där, men kul att han för första gången kom till panelen!Kitty fick ett cac certifikat men kom inte längre än så! Men alla domare är olika, förra domaren tyckte ju att hon passade i panelen! Det blir nya tag imorgon!Uppdaterar mer imorgon om hur resten av utställningen gick, nu måste vi sova så vi orkar upp tidigt imorgon då vi checkar ut från hotellet innan vi åker till utställningen igen!/Aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *