Andra dagen kattutställningen i Uppsala

Har funderat hela dagen på hur jag ska skriva detta inlägg.

Inget blev som det var tänkt idag, efter att blivit bedömd av en domare så fick Oliver diarré och bajsade på golvet på utställningen, vi fick höra att det var bäst att vi lämnade utställningen och åkte hem, sagt och gjort, Kitty hann inte bli bedömd och vi åkte hem med katterna, ifall att det skulle smitta.

Nu hemma är Oliver precis som vanligt och Kitty med, så vi tror inte det var något smittsamt, utan stress och annan mat än vad de är vana med, Oliver har alltså troligen en känslig mage. Men vi får se om diarrén fortsätter nu när han är hemma och ska få sin vanliga mat. Orsaken till att vi hade annan mat var för att vi vanligtvis barfar katterna, men då det är frysmat så är det krångligt att ta med sig om man åker bort, dock känner jag efter det här att vi får göra det nästa gång.

Vi fick även rådet att ta prover på båda katternas avföring och skicka till sva för att se att de inte är sjuka och isåfall ge dem behandling om de är.

Hur känner jag just nu: besvikelse över att det blev som det blev. Oliver kunde såklart inte hjälpa det, men det var rätt pinsamt. Självklart åkte vi hem dock ifall det hade varit något.

Sen missade vi att fota katterna på utställningen, vi hade tänkt göra det idag efter Kittys bedömning men det blev ju som det blev. Vi får kontakta någon sen för att ta fina bilder till hemsidan.

/Aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *