Helgen som var-kattutställningen i Örebro

I fredags vid 16-tiden fick vi äntligen provsvaren för katterna, de visade ingenting skönt nog! Så vi åkte iväg till Örebro på fredag kväll med katterna.

Första dagen på utställningen blev Oliver diskad då han var aggressiv mot sin domare, något som aldrig hänt förut. Kitty fick sitt certifikat och en lång väntan påbörjades för att åka tillbaka till hotellet.

Andra dagen var ocicatspecialen, våra katter vann inget men kul att vara med! Oliver var mycket lugnare och fick sitt certifikat samt chans till nominering.Vår stora nyhet är att Kitty lyckades charma sin domare som tyckte väldigt mycket om henne, när domaren fick höra att vi skulle föda upp på Kitty så tyckte hon att det var en bra idé! Kitty fick sitt certifikat men ingen nominering. Men detta var Kittys tredje certifikat i sin klass så Kitty kan numera titulera sig champion!

Så stolt över mina fina kissar!

Vi passade även på under utställningen att skaffa pass till katterna, planen är att åka på utländska utställningar för att få fler certifikat och fler titlar, troligen kommer vi dock bara åka i norden. Ser fram emot detta år!

/Aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *