Mycket på gång

Hejsan!

Länge sen man skrev här, har haft väldigt mycket på gång med en pawpedskurs som pågår, mycket att göra i skolan samt mycket hälsotester på Kitty inför parning. Samt att jag har varit extremt trött på sistone.

Jag håller just nu på med projektarbetet till pawpedskursen, där jag ska lära mig mer om en annan kattras, spännande men hade hoppats lite på att kunna välja just ocicat.

Jag pluggar ju på sidan om allt med katterna, jag blir klar till våren, eller ja, mitt slutprojekt ska vara klart till våren/sommaren. Jag animerar vilket tar väldigt lång tid och stressen att man ska vara klar snart tillsammans med stressen att inte veta vad man vill göra efter skolan gör mig väldigt trött.

Vi har nu gjort alla hälsotester på Kitty inför parning! HCM var fint, PRA-ögonlysning var fint, PRA-dnatest var fint och PK-dnatest var fint det med!

Vi hoppas på att para Kitty i april och då blir det förhoppningsvis kattungar i juni. Vi har en tilltänkt herre till henne men känner att parningsavtal ska skrivas innan vi hurrar för mycket!

Den 10/3-11/3 ska vi på stockholms kattklubbs utställning dock med bara Kitty. Det blir troligen hennes sista utställning på ett tag om våra planer går som de ska med kattungar.

Vi hade en kattfotograf över för några veckor sen som fotade våra kissar, så nu är hemsidan uppdaterad med nya fina bilder på Våra katter-sidan

Det var nog allt för den här gången.

/Aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *