Uppdatering sen sist

Hej!
Har missat att uppdatera här på ett tag, så här kommer en liten uppdatering:

Den 30-31 mars var vi på kattutställning i Borlänge med alla kattungar och Kitty.
Vi ställde ut kattungarna i kullklassen men blev besegrade av en Brittiskkorthårs-kull bägge dagarna.
Första dagen fick inte Kitty sitt certifikat, vilket var första gången för oss. Star och Friday fick varsitt Ex1 och Party fick Ex2.
Andra dagen fick Kitty sitt certifikat. Star och Friday varsitt Ex1 igen och Party sitt Ex2. Friday fick även ett hederspris av sin domare för att han var så fin!

Den 12-13 april var vi till Åbo, Finland med Kitty och Star för Scandinavian winner show!
Första dagen var bedömningarna, Kitty fick sitt certifikat och domaren var jätteförtjust i henne, så inför nominering kom Kitty på tredje plats av alla fertila honor han kunde ta till nominering, superkul! Star fick sitt Ex1 som vi hoppades på! Så ingen katt till nominering men superfina bedömningar på dem!
Andra dagen var panelen, då vi inte hade någon katt där så var vi mest runt och minglade lite bland annat ocifolk!
En Ocicat vann sin kategori i panelen, supergrattis!

Sen dess har Friday Night och Party Girl blivit kastrerade och det verkar ha gått bra!

Den 19 maj ska vi på utställning i Västerås, endagsutställning bara. Kitty har chans att bli Grand internationell champion, vilket känns jättespännande! Vi får se hur det går, men uppdaterar här sen efter den utställningen!

Efter den utställningen kommer vi ha en liten paus med utställningar fram till i augusti, då finns det två utställningar i Stockholm vi vill åka på. Sen blir det en paus till fram till i november då det är två utställningar till, en i Stockholm och en i Uppsala. Star kommer ju gå i vuxenklassen i augusti så förhoppningsvis kommer hon i slutet av året vara Champion!

Vi hade hoppats att ha en till kull kattungar iår, men vi sålde just vår lägenhet så det blir flytt i höst så det blir lite jobbigt och stressigt med en kattungekull på det, så vi satsar på utställningar istället så tar vi kattkull nästa år istället!
Vi vet ännu inte vart vi ska bo mer än att vi vill ha större, helst en 4a.

Det blev en lång uppdatering men kände att det behövdes efter alla utställningar
/Aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *