Gott nytt år!

Vi vill passa på att önska alla ett gott nytt år från SE*Singers!
Året har varit händelserikt, även om det inte hänt så mycket i katteriet. Vi hade kattungar som flyttade i början av januari, vi påbörjade vår flytt till en större lägenhet och vi hämtade hem vår första avelshane, Cuperis.

Det är allt positivt som hänt, sen har vi även haft ett tufft år nu mot slutet av året, katterna har varit lite stressade av flytten och blivit lite sjuka.
Vi måste tyvärr meddela att vår Kitty inte kommer avlas vidare på i framtiden, så alla kattungeplaner med henne tas bort. Star Girl planerar vi fortfarande en kull på men den skjuts upp till i sommar, då vi skulle ha mer tid för kattungar än i vår, sidan om planerade kullar kommer uppdateras.

Mvh Aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *